Over ons

Wij verwelkomen u graag in onze gezellige showroom in Hyon (Bergen).

Renovatieprojecten of nieuwbouw, wij hebben alles wat u nodig hebt op het vlak van binnen- en buitenschrijnwerk, parket, verf, stores en decoratie. Dankzij ons advies kunt u uw creaties afstemmen op uw persoonlijkheid!

Wij leveren ons uitgebreide gamma van kwaliteitsproducten, zowel in stock als op bestelling, op korte termijn bij u thuis. Meer informatie is verkrijgbaar in onze nieuwe showroom. U vindt er deuren en raamwerk in hout, aluminium, PVC, maar ook kasten, stores, vliegenramen en een uitgebreid gamma van verven en lazuurbeitsen.

Wij werken alleen met de grootste merken en bieden kwaliteit en duurzaamheid met respect voor uw omgeving! Samen met u kiezen wij die elementen uit die van uw interieur een unieke, gezellige omgeving maken.

Het hele jaar door bieden wij in de winkel aantrekkelijke promoties. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een gratis offerte!

 

 

 

 

Bent u aannemer of zelfstandig schrijnwerker, en wenst u zich te onderscheiden met kwaliteitsproducten ?
Wij zijn de partner/distributeur van Pierret System voor de streek van Montoise. Kom gerust even langs om onze speciale voorwaarden voor professionals te bespreken.
Een supersnelle, gedetailleerde offerte, marketingmateriaal, speciale kortingen voor aannemers...