L'une de nos plus complexe réalisation : la chapelle de la rue des telliers à Mons

Petite idée, la fenêtre centrale fait 2m de large sur 6m de haut ...

 

Depuis maintenant 4 générations, nous nous sommes spécialisés dans le secteur de la menuiserie intérieure et extérieure.

 

C'est dans une ambiance familiale que nous vous recevrons lors de votre passage en notre établissement.

 

Nous travaillons avec des fournisseurs Belges triés sur le volet ainsi qu'avec des hommes de métiers qualifiés afin de vous assurer une satisfaction totale lors de la finalisation de votre projet.

Nous sommes toujours à votre service pour vous proposer les meilleurs produits au meilleur prix.

 

Nieuw

..Uw specialist in binnen- en buitenschrijnwerk, parket, verf, stores, kasten, luiken en decoratie!

Wij verwelkomen u graag in onze gezellige showroom in Hyon (Bergen).

Renovatieprojecten of nieuwbouw, wij hebben alles wat u nodig hebt op het vlak van binnenschrijnwerk, parket, verf, stores en decoratie. Dankzij ons advies kunt u uw creaties afstemmen op uw persoonlijkheid!

Wij leveren ons uitgebreide gamma van kwaliteitsproducten, zowel in stock als op bestelling, op korte termijn bij u thuis. Meer informatie is verkrijgbaar in onze showroom.

Wij werken alleen met de grootste merken en bieden kwaliteit en duurzaamheid met respect voor uw omgeving! Samen met u kiezen wij die elementen uit die van uw interieur een unieke, gezellige omgeving maken.

Het hele jaar door bieden wij in de winkel aantrekkelijke promoties. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een gratis offerte!

meer info

 

 

 

Bent u aannemer of zelfstandig schrijnwerker, en wenst u zich te onderscheiden met kwaliteitsproducten?
Wij zijn de partner/distributeur van Pierret System voor de streek van Montoise. Kom gerust even langs om onze speciale voorwaarden voor professionals te bespreken.
Een supersnelle, gedetailleerde offerte, marketingmateriaal, speciale kortingen voor aannemers...